Houten jaloezieën

Een houten jaloezie is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met ladderband dat het effect van een shutter geeft. Houten jaloezieën brengen een natuurlijke warme sfeer in uw interieur. Bovendien hebben houten jaloezieën een zeer exclusieve uitstraling. Houten jaloezieën zijn leverbaar in de verschillende lamelbreedtes 25, 35, 50 en 70mm en in ca. 30 kleuren.

Houtsoort
De houten jaloezieën worden gemaakt van Abachi hout. Abachihout is licht van gewicht, heeft een minimale vervorming en bovendien een zeer mooie nerfstructuur.

Collectie
Van Kan Woninginrichting biedt keuze uit een ruime collectie kleuren en dessins van o.a. de volgende merken; Cedeko, ABZ Raamdecoratie, Zonnelux en Copa Home.

Projecten
Houten jaloezieën kunnen door uniek gepatenteerd procedé ook in M1 brandvertragende uitvoering geleverd worden. Het Abachi hout is bij deze uitvoering geïmpregneerd en door M1 brandvertragend gemaakt (dus niet met coating). Hierdoor kunnen de houten jaloezieën ook worden toegepast op plaatsen waar strenge brandveiligheidseisen gelden.

© 2024 Knijnenburg Producties