Vouwgordijnen

Naast gordijnen en vitrage, kunt u ook kiezen voor een andere decoratieve vorm van raambekleding, zoals vouwgordijnen. Vouwgordijnen hebben een mooi, strak uiterlijk en kunnen gemaakt worden van bijna iedere gordijnstof. U kunt kiezen uit een roman blind, een bloezende blind, Austrian blind, Russian blind, Baloon blind, de baleinen aan de voorzijde, platte baleinen en nog veel meer.

Nieuw; Top-down/bottom-up systeem
Dit type vouwgordijn kan, behalve van beneden naar boven, ook van boven naar beneden worden ingevouwen. Een ideale oplossing als u bijvoorbeeld glas-in-lood ramen heeft en deze niet volledig uit het zicht wilt onttrekken. U kunt het vouwgordijn daar plaatsen waar geen inkijk wenselijk is en er boven- en onderlangs toch genoeg zonlicht naar binnen komt.

Bijzondere ramen
In de moderne woningbouw creëert de architect steeds speelsere ramen. Het is een kunst om deze ramen ook zo goed mogelijk in deze vorm aan te kleden. Heeft u een schuin raam, een toograam, een rond raam of een trapeziumvormig raam? Wij bieden de mogelijkheid om vouwgordijnen in deze bijzondere vormen te maken. We komen graag bij u langs om het raam te bekijken en de oplossing te bieden.

Collectie
Van Kan Woninginrichting heeft een ruime collectie gordijnstoffen, vitrages en inbetweens van o.a. de volgende merken; Vadain, House of Happiness, ByTzum, Willard, Headlam, Zonnelux en Copa Home.

© 2024 Knijnenburg Producties