Plissé en Duette®

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.
De Duette® heeft een honingraatvormige structuur en is eigenlijk een "dubbele uitvoering" van de plissé. De Duette® heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling.

Bijzondere raamvormen
Door het ingenieuze systeem kunnen Plissé en Duette® gemaakt worden in praktisch iedere vorm. Hierdoor biedt het een oplossing voor vrijwel iedere bijzondere raamvorm. Bovendien bieden deze producten de oplossing voor toepassing in serres en koepelramen waarbij de plissé volledig horizontaal moet hangen.

Top-Down Uitvoering
De Plissé en Duette® zijn beiden leverbaar in de Top-Down uitvoering. Dit model is zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bedienbaar. Hiermee kan de stof in iedere positie op het raam geplaatst worden, zodat uw privacy wordt gegarandeerd, terwijl het daglicht van boven toch naar binnen kan komen.

Day & Night
De plissé is ook leverbaar in een Day & Night uitvoering. Hierbij worden een lichtfilterende en een verduisterende stof gecombineerd in één product. Hierdoor is het licht en privacy optimaal te combineren. U kiest bijvoorbeeld een vitrage achtige stof in combinatie met een dichtere overgordijnstof. Beiden zitten in 1 product en u kunt zelf kiezen of u de vitrage wilt laten zakken of liever de overgordijnstof omhoog trekt. Ideaal voor in slaapkamers.

Collectie
Van Kan Woninginrichting biedt keuze uit een ruime collectie kleuren en dessins van o.a. de volgende merken; Cedeko, Copa Home en Zonnelux.

© 2024 Knijnenburg Producties