Gordijnen

Gordijnen en/of vitrages brengen zowel kleur als vorm aan een vertrek. De voornaamste functie van binnenzonwering is om ramen af te sluiten. Tegenwoordig worden gordijnen of binnenzonwering steeds meer een belangrijk decoratief element in ons huis, geven zowel warmte als privacy en houden het licht buiten. Bij de aanschaf van gordijnen of vitrages wordt er vaak gekeken naar de decoratieve functie.

Advies
Van Kan Woninginrichting staat voor u klaar om u te helpen met het maken van mooie combinaties. Als experts op het gebied van kleur en inrichting, geven wij u graag inspiratie en ideeën, zodat u een goede keuze kunt maken. Daarnaast vertellen wij u graag meer over de verschillende stofkwaliteiten en confectiemogelijkheden. Ook kunnen we direct meer informatie verschaffen over ophangsystemen en de technische aspecten die erbij komen kijken.

Confectiemogelijkheden
Behalve de traditionele plooitechnieken worden steeds meer speelse manieren ontdekt om de kamer op een sfeervolle manier te decoreren. Het karakter van de stof in combinatie met het ophangsysteem en de plooi zullen voornamelijk bepalen wat wel en niet mogelijk is. Zo zijn er diverse soorten plooien mogelijk zoals, enkele plooi, vlinderplooi, retourplooi en nog velen meer. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een bies, in een afwijkende kleur, langs het gordijn te laten maken. Of kies voor stoere zeilringen in diverse afmetingen en kleuren. De Wave is een nieuwe moderne manier van confectioneren, waarbij een perfect golvend gordijn ontstaat, zonder dat er golven in het gordijn worden gestikt.

Collectie
Van Kan Woninginrichting heeft een ruime collectie gordijnstoffen, vitrages en inbetweens van o.a. de volgende merken; Vadain, House of Happiness, ByTzum, Willard, Headlam, Zonnelux en Copa Home.

© 2024 Knijnenburg Producties