Paneelgordijnen

Een paneelgordijn is een vlak gordijn dat als één recht vallend paneel of meerdere panelen voor het raam geplaatst wordt. De panelen schuiven voor elkaar langs. Hierdoor ontstaat een fascinerend spel met licht. Bijna iedere gordijnstof uit de collectie is geschikt voor paneelgordijnen. U kunt panelen in verschillende kleuren krijgen, panelen met baleinen of zonder baleinen. Paneelgordijnen zijn ook erg decoratief als roomdivider.

Japanese design
De collectie Japanese design is gemaakt van unieke materialen. De filtering en wering van het licht geeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor een unieke lichtinval en de nodige privacy gegarandeerd is. Omdat het materiaal aan beide zijde gelamineerd is, is het oosters getinte Japanese design ook uiterst geschikt in badkamers. U heeft de mogelijkheid om bepaalde segmenten in een contrasterende kleur te laten maken, passend bij de sfeer die u wil creëren. De collectie Japanse gordijnen bestaat in rolgordijnen en paneelgordijnen.

Collectie
Van Kan Woninginrichting heeft een ruime collectie gordijnstoffen, vitrages en inbetweens van o.a. de volgende merken; Vadain, House of Happiness, ByTzum, Willard, Headlam, Zonnelux en Copa Home.

© 2024 Knijnenburg Producties